Pe drumul Lui!!!

Mă numesc Ghenea Emil, prietenii și cunoscuții îmi spun Emil. Sunt din România, fac parte din corpul Craiova și slujesc în corpul Ialoveni din Moldova, adică de aici.

Am 27 de ani și sunt în Armata Salvării de 10 ani, fac 11.

M-am născut într-un spital și acolo am fost lăsat de catre mama mea, timp de 2 ani doctorii și asistentele au avut grijă de mine însă după acest timp statul a venit și m-a luat, m-a dus într-un leagăn de copii, apoi am fost mutat într-un centru de plasament. De atunci am fost mutat din loc în loc. Sunt 20 și ceva de ani de când mă mut din colo în colo, chiar și în continuare se întâmplă acest lucru, nu eu am ales sau vrut așa , dar așa s-a întâmplat.

La vârsta de 17 ani și 11 luni am întâlnit Armata Salvării, ei erau de 3 luni în orașul meu.

Eu vroiam de mic să învăț la chitară însă nu am avut posibilitatea financiară de a face acest lucru.

însă căp. Sandu Ionuț mi-a oferit lecții de chitară pe gratis. Cu timpul m-am apropiat mai mult de Armata Salvării.

Am avut multe îndoieli de Armata Salvării mai ales că era ceva nou pentru mine , mai ales când vedeam aceste uniforme, chiar mi se părea ciudat că așa se merge la biserică.

Eu frecventam biserica ortodoxă cu prezența , însă eu vroiam ceva mai mult, mai bine zis Dumnezeu vroia și vrea ceva mai mult de la mine.

Am început primul lecțiile de soldat dar asta nu înseamnă  că am devenit și primul soldat. Am amânat acest lucru aproape 3 ani , v-am zis că aveam îndoieli.

Ei bine i-am cerut lui DUmnezeu un semn.

Soția căp Sandu Ionuț , adică Roxana avea o sarcină complicată. În momentul când ne-am rugat pentru acest lucru eu am cerut și un semn de la Dumnezeu pentru ca eu să cunosc dacă trebuie să devin soldat. Anume că dacă Karina se naște sănătoasă eu o să devin soldat.

Karina s-a născut însă eu nu am devenit.

Am amânat 6 luni acest lucru. Pe 5 decembrie 2010 când Karina a fost dedicată eu am devenit soldat. De atunci am avut numai încercări , pe deasupra încercărilor au fost multe , dar multe binecuvântări deși eu nu le meritam.

Astăzi sunt aici numai și numai datorită lui Dumnezeu. Acesta este drumul Lui pentru mine.

De mult timp am aplicat pentru a deveni ofițer în Armata Salvării, slujitor înaintea lui Dumnezeu. Astăzi sunt cadet dar mâine ofițer și mereu un soldat.

Cum noi credem că Duhul Sfânt lucrează , eu cred că tot acest drum până aici și care va fi a fost lucrarea lui Dumnezeu. Mă bucur să fiu mesagerul compasiunii. Lumea are nevoie de acest lucru.