Ofițer către ofițer

Dragi conlucrători în Hristos


În această dimineață mi-am amintit de cuvintele lui Isus, pe care le împărtășesc cu voi:


Vă las pace, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau aşa cum o dă lumea.
Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte!
Ioan 14:27


Lumea se află într-o situație pe care nimeni nu a mai trăit-o până acum. Sâmbătă am postat un blog cu titlul: „ACUM” suntem cu toții deopotrivă! – Toți suntem vulnerabili, toți avem nevoie de protecție și toți trebuie să îi protejăm pe ceilalți – în special cei mai vulnerabili dintre noi.


Guvernele noastre au făcut multe pentru a ne ajuta în această situație și trebuie să respectăm legile și instrucțiunile valabile în țara în care slujim. Cu toate acestea, dacă considerăm că acestea nu sunt suficiente, putem impune reguli de conduită mai puternice în cadrul AS. Prin urmare, când m-am întâlnit cu ofițerii din Moldova miercurea trecută, am venit cu recomandări foarte puternice, care nu au fost puse atunci în aplicare de guvern, dar, din fericire, acum sunt susținute și în societatea în ansamblu.


Pentru informația voastră, de astăzi CT își va închide activitatea fizică. Cu toate acestea, vom fi operaționali pe net și disponibili la telefon etc. Acest aranjament va dura până la 31 martie și prelungit la necesitate, iar imediat ce lucrurile vor reveni la normal veți fi cu toții informați.
Ședințele etc. vor avea loc prin intermediul Skype, iar transferurile de alocări etc. vor avea loc în conformitate cu procedurile normale.

Am încredere că veți găsi modalități de a îngriji de oameni chiar și într-o perioadă în care întâlnirile fizice sunt imposibile. Vă rog, de asemenea, să fiți inovativi în modul în care îi slujiți pe cei nevoiași din zona voastră fără a-i pune pe ei sau pe voi în risc prin contact fizic


Fiți siguri în rugăciunile noastre!
Fratele vostru în Hristos

Colonell Jostein Nielsen