Noi numiri pe teritoriul Europei de Est

La 1 iulie 2020, Coloneii Jostein și Magna Nielsen vor avea noi numiri pe Teritoriul lor de origine. Colonelul Jostein va ocupa rolul de Consilier Senior, Departamentul de Programe, iar rolul Colonelului Magna va fi Consilier Senior, Departamentul de Personal pentru Teritoriul Norvegiei și Islandei.

Coloneii Nielsen au petrecut opt ani în Teritoriul Europei de Est și ultimii cinci ani în funcția de Secretar Șef/Secretar Teritorial pentru Slujirea Femeilor, înainte de a deveni Lideri Teritoriali în ianuarie 2018.

În timpul slujirii în Teritoriu au făcut o investiție semnificativă în viața Teritoriului și vor le vom simți lipsa.

La 1 iulie 2020, actualul Secretar Șef și Secretar Teritorial pentru Slujirea Femeilor, locotenent-coloneii Kelvin și Cheralynne Pethybridge vor ocupa funcțiile de Lideri Teritoriali pe teritoriul Europei de Est cu gradul de Colonel.

Colonelul Kelvin Pethybridge va fi Comandant Teritorial, iar Colonelul Cheralynne Pethybridge va fi Președintele Teritorial pentru Slujirea Femeilor și Secretarul pentru Dezvoltarea Spirituală a Vieții.

Lt. Coloneii Pethybridge au venit în Europa de Est din Teritoriul Australiei în aprilie 2018. Sunt Ofițeri de 37 de ani și au avut o experiență variată în acea perioadă. Au fost Ofițeri de Corp, Lideri Divizionali înainte de a prelua roluri în CT al Teritoriului de Est al Australiei. Cât s-au aflat în CT din Australia, Colonelul Kelvin a fost Secretar pentru Administrarea Afacerilor, înainte de a fi Secretar Șef, în timp ce se forma Teritoriul australian. În această perioadă, Colonelul Cheralynne a fost Secretar pentru Personal înainte de a prelua rolul de Secretar Teritorial pentru Slujirea Femeilor.

Lt-Coloneii Kelvin și Cheralynne au trei copii și șase nepoți.

De asemenea, la 1 iulie 2020, maiorii Ann și Richard Borrett, care sunt în prezent Lideri Divizionali în Scoția, vor deveni parte a Teritoriului Europei de Est. Maiorul Richard va fi Secretar Șef iar maiorul Ann va ocupa postul de Secretar Teritorial pentru Slujirea Femeilor și Secretar pentru Personal cu gradul de Locotenent-Colonel.

Maiorii Ann & Richard sunt căsătoriți de 34 de ani și au doi copii. Hannah va fi ordinată în acest an, iar Edward lucrează într-o Biserică Pionieră a Armatei Salvării împreună cu soția sa Sophie. Sunt ofițeri de 27 de ani și au făcut parte din sesiunea Crainicii lui Isus. În toată această perioadă au slujit în calitate de Ofițeri de Corp, Ofițeri pentru Tineret și la Colegiul William Booth. Ultimii 10 ani i-au văzut în numiri în CD cu responsabilități ca Ofițeri pentru Evanghelizare, Candidați și Personal și apoi în cele din urmă ca Lideri Divizionali. Ei afirmă că „de mai mulți ani L-am simțit pe Dumnezeu care ne cheamă să lucrăm în afara UKI. Acum, în sincronizarea sa perfectă, vedem cum oportunitatea de a servi în TEE este o evoluție a acestei chemări.

În 2017 am fost binecuvântați să petrecem ceva timp în TEE împreună cu alți LD din UKI. Într-o seară petrcută cu personalul CT din Moldova am simțit amândoi în inimile noastre că Dumnezeu a spus: „vă veți întoarce!” – El a văzut nevăzutul! Deci suntem încântați să ne alăturăm în curând și să ne ținem de promisiunea că Dumnezeu este cu noi și va continua să dezvăluie voința și scopul Lui pentru TEE.”