Închinare

Armata Salvării este parte integrantă a Bisericii universale creștine, deși are administrație și practici distincte.

Locurile de închinare ale Armatei Salvării sunt câteodată numite „citadele” sau „temple”, dar, indiferent de numele lor, sunt Biserici creștine deschise comunităților pe care le slujesc și primesc cu căldură pe toată lumea.

Majoritatea centrelor Armatei Salvării desfășoară servicii de închinare săptămânal, de regulă duminica. Aceste întâlniri au loc într-o atmosferă relaxantă și pot include cântări religioase, lecturi din Biblie, mărturii (membrii congregației discută despre experiențele lor creștine) și prezentări din partea grupurilor de închinare și teatru. Cântecele religioase pot fi acompaniate de trupe tradiționale ale Armatei Salvării sau de trupe de închinare contemporane, unde găsim instrumente precum orgă, chitară, tobe etc. Muzicienii (corul) pot da tonul sau să prezinte un element muzical asupra căruia se poate reflecta.

Pe lângă serviciul de închinare de duminică, în timpul săptămânii au loc adesea evenimente atât în timpul zilei, cât și seara, precum grupuri de rugăciune, evenimente în familie, grupuri de prânz, cluburi de tineret și întâlniri între seniori.

*Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați http://www.salvationarmy.org/