40 DE ZILE DE RUGĂCIUNE

Au trecut trei ani de când am sosit în Moldova pentru a ne prelua desemnarea în Teritoriul Europei de Est. Nu aveam nici o idee ce se află în fața noastră, dar am avut încredere în Dumnezeu pentru conducerea, direcția și protecția Lui.

Am avut ocazii de a cunoaște oamenii uimitori care trăiesc în țările care alcătuiesc Teritoriul și am fost martorii prezenței lui Dumnezeu în viața poporului Său.

Nu știam prea multe despre evenimentele care s-au desfășurat în ultimul an. Covid 19 ne-a luat pe toți prin surprindere la inceputul anului 2020, iar apoi in Iulie am inceput noile numiri in calitate de Lideri Teritoriali. Am fost dezamăgiți de faptul că restricțiile pandemiei Covid-19 au însemnat că nu am putut călători în jurul Teritoriului și nu am putut nici să vizităm Corpurile și Sediul Divizional.

Un lucru pe care l-am remarcat din momentul în care am ajuns aici este rezistența oamenilor și pasiunea pentru rugăciune. Am stat la întâlniri și am simțit puterea incredibilă a rugăciunilor poporului lui Dumnezeu!

Dacă a existat vreodată un moment în care trebuia să ne apropiem de Dumnezeu și să ne ridicăm vocile spre el, acum este acel moment.

Există multe lucruri care se întâmplă în lumea noastră, care sunt un motiv de îngrijorare și domină rugăciunile noastre. Sunt sigur că v-ați rugat pentru cei afectați de pandemia Covid-19 și pentru cei care au continuat să slujească comunității în cele mai dificile vremuri.

Există multe alte lucruri pe care trebuie să le aducem înaintea lui Dumnezeu în rugăciune …

Sediul Internațional a luat la cunoștință de noua noastră slujire în Bulgaria – aceasta este acum cea de-a 132-a țară în care Armata Salvării slujește.

Am lansat noul Plan Strategic Teritorial pentru Teritoriul Europei de Est cu tema ”Credință și Curaj”, bazat pe Iosua 1:9. Dacă nu ați auzit deja despre acest Plan interesant, veți afla în curând.

Cu tot ceea ce se întâmplă este important să avem un timp concentrat de rugăciune ca Teritoriu. Poate că nu putem să ne adunăm personal, dar putem să ne adunăm împreună în rugăciune.

Deci, ca parte a Teritoriului Europei de Est, am dori să vă alăturați nouă pentru 40 zile de rugăciune. Un timp în care să ne rugăm pentru comunitățile noastre, țară, problemele de justiție socială care afectează oamenii din toată lumea, Armata Salvării și relația noastră personală cu Isus.

Liderilor Divizionali și Ofițerilor de Corp le-au fost transmise informații despre cum vă puteți implica în acest lucru și mulți dintre voi ați contribuit cu un scurt videoclip de rugăciune care va fi disponibil prin intermediul site-urilor Teritoriului Europei de Est și al rețelelor de socializare, în fiecare zi, în perioada 13 aprilie – 22 mai 2021.

Acest timp se va încheia cu o Duminică de Legământ pe 23 Mai, în care fiecare persoană din Armata Salvării, care participă, va fi încurajată să privească la relația lor cu Isus și la diferența pe care o face El în viața celor care își pun credința și încrederea în El.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va face Dumnezeu în noi și prin noi în timp ce ne smerim și ne rugăm. Ne rugăm ca voi toți să veniți alături de noi în rugăciune pe parcursul acestor 40 de zile.

Dumnezeu să binecuvânteze pe fiecare dintre voi în aceste zile semnificative din viața Teritoriului.

40 Days of Prayer Resources